Személyi edzés

Nem egy edzéstervet adok amit követhetsz, hanem követlek, hogy egy edzéstervet adhassak.

A személyi edzések során számomra nagyon fontos, hogy valóban a rád legyen szabva, a te életedhez, céljaidhoz, lehetőségeidhez legyen igazítva az edzés. Feltétlenül szeretném elérni, hogy ezek az alkalmak ne kötelezően a napi programodba szuszakolt nyűgként jelenjenek meg, hanem egy olyan pontként a mindennapokban ami örömmel és energiával tölt fel, amitől többnek és egyre jobban érzed magad.

Bármi legyen is a célod, a folyamat a következő lesz:

1. Kapcsolatfelvétel – Felkeresel engem, és vázolod a célod/problémád/vágyad, és egyeztetünk egy időpontot.

2. Konzultáció – A személyes konzultáció során alaposan átbeszéljük hogy mit szeretnél, mik a lehetőségeid. Ez után megismerkedem az egészségi állapotoddal, majd közösen megegyezünk abban, hogy hogyan folytatjuk tovább az együttműködést.

3. Állapotfelmérés – Az állapotfelmérés alkalmával, felmérem a jelenlegi fizikai állapotodat, ez a kiindulópont, innen fogjuk a későbbiekben látni azt, hogy hogyan fejlődsz.

4. Edzésterv átbeszélése – Ezen találkozás alkalmával átbeszéljük az eddigiek szellemében az edzéstervedet, illetve el is kezdjük az edzéseket. Amennyiben nem tudsz rendszeresen járni, és csak edzéstervet szerettél volna, betanítom a gyakorlatokat. Itt előfordulhat, hogy étkezési tanácsokat is fogsz tőlem kapni, amit a cél elérése érdekében érdemes tartani.

5. Edzések – A megbeszélt gyakorisággal jársz hozzám edzésekre, ahol én mindig figyelek az aktuális állapotodra, a gyakorlatok minél tökéletesebb kivitelezésére, a megfelelő terhelésre, intenzitásra. Tapasztalataim szerint ezek az edzések sokkal hatékonyabbak mint az egyedül végzettek, még ha azok is edzésterv szerint vannak összeállítva. Mivel emberek vagyunk vannak jobb és rosszabb napjaink, ehhez mérten az aktuális edzésen is tudok korrigálni az edzésterven, hogy az a leghatékonyabb legyen számodra.

6. 2-3 havonta visszatérünk a 2./3. ponthoz – Nagyon fontos, hogy folyamatosan kommunikáljunk, beszélgessük továbbra is arról, mit szeretnél elérni. Ez az idő múlásával változhat, így figyelembe tudom venni. Az állapotfelmérések megismétlése pedig szépen mutatja számunkra, hogy hogyan fejlődsz. Biztos vagyok benne, hogy öröm lesz minden ilyen alkalom, ha  valóban úgy végzed az edzéseket ahogyan megbeszéltük. 😉

E-mail:
ketrec@ket-rec.hu

Telefon:
0620/326 76 26